Over cookies en jouw privacy en op onze website

Als je onze website bezoekt, verzamelen we persoonlijke gegevens voor verschillende doeleinden. Welke gegevens dat zijn, hoe we die verkrijgen en wat er vervolgens mee gebeurt leggen we hieronder aan je uit. Ook leggen we hier uit wat jouw rechten zijn en hoe je deze kunt uitoefenen.
We hebben respect voor jouw privacy en behandelen jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en uitsluitend voor eigen gebruik.
Onderstaand beleid komt voort uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Welke gegevens we verzamelen en met welk doel

De nieuwsbrief:
Als je je op onze website inschrijft voor de nieuwsbrief laat je bij ons je naam en mailadres achter. Wij slaan deze gegevens op op onze website, de hostingprovider Strato en bij Mailchimp, de applicatie waarmee we de nieuwsbrief versturen.
We gebruiken deze gegevens alleen voor het versturen van de nieuwsbrief, de dienst waarvoor je ons toestemming tot gebruik van deze gegevens hebt verleend, én als we je op de hoogte willen brengen van acties of diensten waarvan we denken dat ze voor jou interessant kunnen zijn. Deze gegevens worden bewaard totdat je je afmeldt voor onze nieuwsbrief. Dit kan via de afmeld-link die met elke nieuwsbrief wordt meegestuurd.
We verstrekken deze gegevens nooit aan derden voor bijvoorbeeld commerciële doeleinden.

Het invullen van het contactformulier:
Wanneer je op onze website een vraag of opmerking stuurt via het contactformulier, laat je je naam en mailadres achter. Deze gegevens worden op onze website en bij onze hostingprovider Strato opgeslagen en bewaard. Wij gebruiken deze gegevens alleen om je een reactie te geven op je vraag of opmerking.
Wil je dat wij deze gegevens verwijderen, stuur dan een mail aan peter@dedeelgenoot.nl met dit verzoek. Inzicht in de bij ons opgeslagen gegevens is altijd mogelijk.

Verkeersgegevens:
Om onze website en diensten te verbeteren kan het zijn dat we willen bekijken hoe bezoekers op onze website navigeren. Hiervoor registreren we IP-adres, klikgedrag en welke pagina’s worden bezocht. Hiervoor kan het ook nodig zijn een cookie te installeren. Deze cookie is een klein bestand dat op je harde schijf wordt opgeslagen en deze gegevens verzamelt. Deze gegevens zijn geanonimiseerd, oftewel er wordt niet gekeken naar je persoonlijke navigatiegedrag, maar naar de manier waarop bezoekers op onze website navigeren.

Cookies:
Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, of bij herhaald bezoek nadat de cookies door je zijn verwijderd, wordt er een melding getoond – een cookie-akkoordverklaring – waarin we je informeren over de cookies die we gebruiken. Wanneer je verder klikt op onze website geef je ons toestemming, afhankelijk van de gekozen instellingen, om alle cookies en plug-ins te gebruiken zoals omschreven in deze privacy- en cookiesverklaring. Het staat je vrij om cookies uit te schakelen middels je browser.
Wij maken gebruik van cookies om onze website beter te laten functioneren, houd er dus wel rekening mee dat het uitschakelen van cookies ervoor kan zorgen dat de website niet optimaal functioneert.

Google Analytics:
We kunnen gebruik maken van cookies van Google Analytics om ons te helpen de functionaliteit van onze website te verbeteren. Wat de aanbieder van deze applicatie met de cookies doet hebben we geen controle over. Voor meer informatie hierover veerwijzen we je graag naar de privacyverklaring van deze aanbieder.

Bijzondere persoonsgegevens:
Wij maken geen gebruik van zogeheten Bijzondere Persoonsgegevens. Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via de mail, dan verwijderen we deze informatie.
Wij nemen op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.

Identiteitsgegevens:
We verwerken identiteitsgegevens voor het versturen van de nieuwsbrief. Dit gaat om naam, mailadres, onderwerp indien van toepassing, vraag of reactie die wordt gesteld.
Wanneer je je registreert voor de nieuwsbrief kan je mailadres alleen door ons bedrijf worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

 

Verwerkers die jouw gegevens ontvangen

De persoonsgegevens die wij ontvangen worden tevens verwerkt door en opgeslagen op de servers van Strato (hosting bedrijf website), Mailchimp (versturen nieuwsbrief) en Google (analyse gebruiksgegevens).
In de noodzakelijke gevallen zijn hiervoor verwerkersovereenkomsten vastgelegd. In het geval van Mailchimp en Google kan dit betekenen dat uw data buiten de EU zal worden opgeslagen. Beide partijen zijn hiervoor via het EU-US Privacy Shield gecertificeerd.

Rechten
Je hebt het recht op inzage, het recht op rectificatie, het recht op het indienen van een klacht via de Autoriteit Persoonsgegevens, het recht op overdracht en het recht op stoppen met het gebruik van gegevens.
Hiervoor kun je via e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Het gebruik maken van deze rechten kan uitsluitend via e-mail. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen we je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (de strook met nummers onderaan het paspoort) en Burgerservicenummer (BSN) zwart ter bescherming van je privacy. We reageren zsm, maar zeker binnen 4 weken op je verzoek. Tevens wijzen we je op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Overig
Onze website bevat koppelingen naar andere websites die niet onder ons beheer vallen. Het opnemen van deze links impliceert geen goedkeuring van ons met betrekking tot de inhoud van deze sites.

Mocht je na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen hebben over de bescherming van je privacy bij het bezoeken van onze website, neem dan gerust contact met ons op. Wanneer er zich ontwikkelingen voordoen kan deze privacyverklaring tussentijds worden aangepast. Aan de content van deze verklaring kunnen geen rechten worden ontleend.

De Deelgenoot
Hallsedijk 50
7399 RP Empe
peter@dedeelgenoot.nl
0575-785440